DE EBERO-ETALIAN Elektrische Retro Scooter!

14 november 2019

DE EBERO-ETALIAN Elektrische Retro Scooter!

• Actieradius tussen de 40, 65, 80 en of 130 KM
• Blauw / Geel Kenteken
• Vanaf €2295,-
• Verschillende opties zoals extra accu.
• Subsidies

Stijlvol van A naar B met een Elektrische Scooter van Etalian.

Wil je gemakkelijk en snel van A naar B reizen, dan is de Etalian elektrische scooter wellicht iets voor jou. Deze scooter is niet alleen milieuvriendelijk en stil, maar bovendien erg comfortabel en elegant. Met zijn retro uiterlijk ben je met de Etalian een opvallende verschijning in het verkeer.
Deze elektrische retro scooter is verkrijgbaar in 8 trendy kleuren White Shine, Grey Metallic, Matt Black, Retro Blue Shine, Black Shine, Mint Green, Bright Yellow en Red Shine.

Het comfort van een Elektrische Scooter.

De elektrische retro scooters is erg comfortabel. Zo zit je op de buddyseat van de scooter vorstelijk en is de scooter bovendien uiterst stil. Rijd je door de natuur met de Etalian, dan hoor je alleen het geluid van de wind en de vogels.
Om de Etalian nog comfortabeler te maken, kun je deze uitbreiden met een windscherm, een verlengd bagagerek of topkoffer. Met diverse opties kun je de Etalian helemaal aanpassen aan jouw wensen en eisen. Bovendien kunnen we je zadel in echt leer laten bekleden waardoor deze een nog chiquere uitstraling krijgt.

Stijlvol én milieuvriendelijk!

De Etalian is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook hip en milieuvriendelijk. De Etalian rijdt namelijk volledig elektrisch, dus geen uitlaatgassen zoals de conventionele scooters. Via de stroom uit je stopcontact kun je de accu van je Etalian opladen, het tankstation kun je dus voortaan voorbij rijden. Hierdoor draag je met de Etalian actief bij aan een beter milieu.

Optioneel kan de Etalian uitgevoerd worden met:
• Windscherm (hoog model)
• Een tweede 20 of 32 ah uitneembare Lithium-ion batterij
• Opklapbaar achter bagagerek
• Top koffer in de kleur van de scooter
• Zadelkleur wit of zwart
• Kettingslot ART3
• Snellader 12 Ah
• Uppii ruitenwisser
• Universele telefoonhouder

Wilt u meer informatie over de Ebero-Etalian Elektrische Retro Scooter?

info@ebero-bikes.nl
+31610395691 (Rob)