Verkoop

Ebero-Bike kopen, hoe werkt het?

Een Ebero-Bike kopen of Ebero-Bike onderdeel bestellen kan simpel online of op afspraak. Wij beschikken over een ruime voorraad Ebero-Bikes, Ebero-Bike accessoires en onderdelen. Wil je een bepaald model Ebero-Bike in een specifieke kleur? Neem contact op info@Ebero-Bikes.nl Wij kunnen dan direct aangeven of het model in de betreffende kleur aanwezig is.

Ebero-Bike rijklaar maken

Zodra de betaling is voldaan, kunnen wij uw Ebero-Bike rijklaar maken en het kenteken aanvragen. Het rijklaar maken van uw Ebero-Bike kost €150,-
Wij leveren de Ebero-Bike met kenteken. Wanneer u uw Ebero-Bike komt ophalen of de Ebero-Bike wordt bezorgd, hoeft de Ebero-Bike alleen nog maar op naam gezet te worden. Dit kunt u laten doen bij het postkantoor.

Het is ook mogelijk om de Ebero-Bike niet-rijklaar aan te schaffen, in dit geval is er geen garantie op de Ebero-Bike, mocht u dit willen krijgt u de Ebero-Bike aangeleverd in krat, met bijbehorende sleutels en gereedschap om de laatste onderdelen te monteren. Daarnaast krijgt u de juiste papieren om het kenteken aan te vragen.

Wat doet Ebero-Bikes.nl om je Ebero-Bike rijklaar te maken?

Alle Ebero-Bikes worden met zorg rijklaar gemaakt. Toch is het verstandig om bij aflevering de Ebero-Bike te controleren op beschadigingen en/of defecten.

Wil je je Ebero-Bike niet door ons rijklaar laten maken, dan kunnen wij helaas geen garantie geven. Het rijklaar maken van de Ebero-Bike kost € 150,-. Deze kosten zal je voordat je op de knop ‘bestellen’ klikt terugvinden.

Zakelijke klanten

Een Ebero-Bike kopen en gebruiken op uw bedrijf? De Ebero-Bikes van Ebero-Bikes.nl zijn uitstekend in te zetten voor uw bedrijf. Denk hierbij aan grote fabriekshallen, golfbanen, festivals, vakantie parken en andere grote bedrijven. Laat uzelf of uw personeel stijlvol en snel naar uw bestemming brengen.
Met een verbruik van 0,50cent per 500 kilometer en energie label A, zeer aantrekkelijk voor uw bedrijf.

Waarom een bedrijfs Ebero-Bike?

Wacht niet langer en bestel uw unieke bedrijfs Ebero-Bike!

De Ebero-Bike kan bestickerd worden met uw bedrijfslogo en kan eventueel gespoten worden in uw bedrijfskleuren.

Hoe werkt het om zakelijk een Ebero-Bike te kopen?

De Ebero-Bike wordt te naam gesteld op het bedrijf en geleverd met een officiële BTW factuur. U kunt gebruikmaken van een aantal interessante fiscale mogelijkheden. Uiteraard heeft u recht op 21% BTW-aftrek. Daarnaast zijn alle kilometers vrij en betaal je geen BPM.

Met de aanschaf van een zakelijke Ebero-Bike heeft u GEEN CO2-uitstoot. Hiermee kom je al snel in aanmerking voor kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Verder zijn er ook veel interessante subsidie regelingen te treffen met gemeentes en provincies tot wel 50% teruggave op het aankoop bedrag

Wanneer u interesse hebt in een Ebero-Bike van de zaak kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Stuur een mail naar info@Ebero-Bikes.nl en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.